Alweer meer dan 5 jaar heb ik een eigen Fietsenwinkel in Goirle, Fietsen Goirle genaamd, gevestigd aan het Van Hogendorpplein 80 5051 SV in het winkelcentrum gedeelte van Hogendorpplein. Per 1 april 2017 heb ik een nieuwe winkel geopend waar u nu op de site zit te kijken. Bij ons kunt u terecht voor alles voor uw fiets.
Daarbij horen buiten de verkoop van nieuwe en 2e hands fietsen ook accesoires/onderdelen, en natuurlijk reparaties. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar.

Vanaf heden heb ik Johnny Romijn ook een Fietsenwinkel in Tilburg en heb ik een onderdelenwebsite : www.fietsonderdelendiscount.nl , een site waar u onderdelen en fietsen kan bestellen en dus de handige mensen onder ons of die wat extra tijd hebben zelf de onderdelen kopen en dan monteren. De bezorging gaat per post of afhalen in 1 van onze twee winkels.

Wij hebben een team van 7 monteurs en verkopers samen gesteld,op onze facebook pagina kunt u ons volgen en de monteurs ook persoonlijk terug vinden .
Het aanspreek punt ben ik natuurlijk zelf, maar omdat ik niet op meerdere plaatsen tegelijk aanwezig kan zijn zal de bedrijfsuitvoering van Fietsengoirle.nl geheel onder supervisie staan van Denny van Baast hij is jong maar heeft dezelfde instelling als ik en wil dat de klant tevreden naar buiten gaat en is ook niet te beroerd om een uurtje langer te werken als de klant maar tevreden is.

Aan ervaring ontbreekt het hem niet, hij loopt al jaren mee in de fietsenwereld en wij hebben zo een persoon als hem nodig om dezelfde kwaliteit en constante factor te hebben in ons bedrijf. De ervaring die hij heeft is zeer uitgebreid en op alle gebied weet hij zijn mannetje te staan. Hij beschikt over de alle informatie omtrend de nieuwste modellen en onderdelen ook heeft hij de apparatuur om rechtstreeks bij onze leveranciers in te loggen en contact met ze op te nemen indien er iets is wat niet gelijk is op te lossen.

Waarom heb ik voor Denny van Baast gekozen?

Buiten het feit dat hij al 5 jaar mijn beste vriend is beschikt hij over kenmerken die wij nodig hebben in ons bedrijf voor u als klant.

Hij heeft vakkennis, jaren ervaring ook al komt hij zeer jong over , hij sleutelde al aan fietsjes toen ie een paar jaar was, zijn passie is gewoon fietsen weer herstellen, is betrouwbaar, altijd op tijd aanwezig, klantvriendelijk en niets is hem teveel ook al is het even u band op pompen wat uiteraard gratis is.

Verder hebben wij nog zes monteurs in dienst, die u uiteraard ook op beide plekken kan tegen komen, omdat er ook wel eens wordt gewisseld door de drukte en of vakantie,ziekte etc.

Ik johnny Romijn ben zo nu en dan ook in Goirle te vinden als er fietsen zijn waar mijn monteurs niet uitkomen.

Uiteraard ben ik altijd direct te benaderen voor allebei mijn winkels op telefoon nummer :
06-15623514

Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen of beter even langs komen in onze winkel, voor een uitgebreid advies of om de artikelen nader te bekijken.
Tot Ziens, bij de snelste Fietsenwinkels van Tilburg en Goirle.

Tilburgfietsen.nl en Fietsengoirle.nl

Like ons op Facebook wij hebben regelmatig acties of verloten hele leuke artikelen tot nieuwe fietsen aan toe !!!!