Fietsen van deur tot deur zonder pakeerproblemen, dat is de kwaliteit van het leven met de fiets. Maar toch, als ouders van kleine kinderen voelt men zich vaak uit praktische overwegingen gedwongen om met de auto te rijden.Een kinder-aanhanger verschaft nieuwe vrijheden en biedt mobiliteit per fiets. Voor het transport van kinderen is de aanhanger de veiligste en meest comfortabele mogelijkheid. In een aanhanger zijn ze tegen zon, wind, regen en kou beschermd en het lievelings-knuffeldier mag ook mee. Vele modellen zijn in een handomdraai uitgerust als comfortabele kinderwagen.

Tevens verkopen wij diverse bagagewagens en aanhangers voor uw huisdier. In principe hebben we de meeste fietskarren in voorraad.

Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. Daar biedt de Cargobike uitkomst. Een bakfiets die gebruiksvriendelijk is en voor absoluut fietsplezier zorgt. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargobike is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder. Zo heeft u overzicht overzowel de weg als de kinderen.